Akciós lekötött USD betét

MKB Bank Zrt.

Hirdetés
Weboldalunk a pénzintézet által az MNB részére szolgáltatott adatokat tartalmazza. Az adatok helyességéről és aktualitásáról érdeklődjön a pénzintézetnél. A leírtak nem minősülnek ajánlattételnek.

Konstrukció leírása:

 • A terméket forgalmazó intézmény: MKB Bank Zrt.
 • A termék megnevezés: Akciós lekötött USD betét
 • Devizanem: USD
 • Feltétel-e a hitelintézetnél vezetett folyószámla?: Igen
 • Igénybevételi feltételek: USD bankszámla megléte. Az akciós betétlekötési lehetőségek kizárólag a személyesen, bankfiókban, illetve TeleBANKár ügyintézőn keresztül kezdeményezett betétlekötésekre vonatkoznak.
 • Az elhelyezhető megtakarítási összeg minimuma:17 500
 • Devizaneme*:USD
 • Az elhelyezhető megtakarítási összeg maximuma: 50 000 000
 • Devizaneme*:HUF


Hirdetés

Kamatozás leírása:

 • A kamatozás típusa az idő függvényében: Egyszerű
 • A kamatozás típusa az összeg függvényében: Egyszerű
 • A kamatozás jellege: Fix
 • A kamatjóváírás időpontja: "A betételhelyezés kezdő napjára fizet, míg a betétfelvét napjára nem fizet kamatot. A lekötött betétek kamatát a lekötés lejáratának napján, illetve az esetleges lekötés felbontás napján írjuk jóvá. "
 • A termék kamatszámítási képlete: Kamat összege a kamatperiódus végén: (tőke * naptári napok száma * kamatláb)/36000
 • A lejárat előtti felmondáskor alkalmazott kamatláb: Azonnali felmondás esetén a Bank nem fizet kamatot. Egyszeri lekötési mód választásakor a betét lejárata előtt, ismétlődő lekötés esetén az első periódus alatti betétfeltörés csak azonnali felmondással kezdeményezhető, mely eset(ek)ben a Bank nem fizet kamatot.

Akció leírása:

 • Akciós-e a termék: Igen
 • A kedvezmény igénybevételének feltétele: Az akciós betét kamatára az Ügyfél abban az esetben jogosult, ha 2014. június 23-án vagy azt követően igényelte jelenleg is használt szolgáltatáscsomagját. Amennyiben az Ügyfél a feltételt nem teljesíti, akkor a magánszemélyek részére szóló Betéti termékek kondíciós listában meghirdetett, az adott futamidőhöz tartozó standard betéti kamatláb szerinti kamatösszeget fizeti ki a Bank.
 • Akció Kezdete: 2016.12.27.
 • Akció Vége: visszavonásig

EBKM ismertető:

 • A konstrukcióban (az összegtől, a futamidőtől és a kamatozás jellemzőitől függő) elérhető legalacsonyabb érték (%): 0,1
 • A konstrukcióban (az összegtől, a futamidőtől és a kamatozás jellemzőitől függő) elérhető legmagasabb érték (%): 0,1
 • A kamathoz/EBKM-hez kapcsolódó megjegyzések: A lekötött betétek esetében a kamat jóváírását megelőzően kerül levonásra a kamatadó, azaz a kamatadóval csökkentett összeg kerül jóváírásra (nettó kamatelszámolás). A kedvezményes kamat lehetőségek csak bankfiókokban kezdeményezett betéti szerződés kötése (betétlekötés) esetén, egyszeri lekötési mód választásakor igényelhetők.

Megjegyzés:

 • Egyéb megjegyzés: Az Ügyfél devizanemtől függetlenül összesen 50 Mft akciós betétlekötéssel rendelkezhet. Lekötési lehetőségek Egyszeri lekötés: lejáratkor a kamat jóváírásra kerül, a kamattal növelt összeg látraszólóan kamatozik tovább. Ismétlődő lekötés azonos összeggel, kamatos kamattal, vagy egy megjelölt bankszámla teljes egyenlegével: a fordulónapon a kamat jóváírásra kerül, az eredeti betétösszeg, vagy a kamattal növelt összeg, vagy a teljes egyenleg a fordulónapon érvényes kamattal újból lekötésre kerül. Ismétlődő lekötés esetén a betéti szerződés felmondással szüntethető meg és az akciós kamat csak az első kamatperiódusra jár. Az állandó Meghatalmazott a bankszámla felett a számlatulajdonossal egyező módon rendelkezhet pl. betétlekötésről, de rendelkezési joga nem terjed ki a bankszámlaszerződés módosítására, megszüntetésére. Az Ügyfél halála esetére a bankszámláján elhelyezett összeg feletti rendelkezésre írásban más természetes személyt kedvezményezettként jelölhet meg.

Kamattáblázat:

Idő
Összeg (USD)
tól ig
17 500 50 000 000
Éves kamat (%) EBKM (%)
3 Hónap 0,1% 0,1%
6 Hónap 0,1% 0,1%
12 Hónap 0,1% 0,1%

Mozgassa az egeret a kamatértékek fölé az esetleges további feltételek megtekintéséhez.
Ha Ön szerint ez most a legjobb betéti konstrukció vagy hasznosnak találja ezt az oldalt, nyomjon egy Like-ot!

Hirdetés

A MKB Bank Zrt. elérhetőségei:

E-mail a pénzintézetnek.

A pénzintézet elérhetőségei.

Frissítés ideje:
2018.08.15 - 01:59 : Az oldal a pénzintézet által szolgáltatott adatokat tartalmazza. A helyes adatok feltöltése és folyamatos aktualizálása a MKB Bank Zrt. feladata és felelőssége. Az adatok tájékoztató jellegűek, kérjük a részletekről érdeklődjön a pénzintézetnél.

A jokamat.hu hírei

A múlt hét kiugró vásárlásai és eladásai

Az eladás volt a nagyobb volumenű a Pénzpiaci/Likviditási alapokkategória esetében. Az Ingatlan/Közvetlen kategória viszont vonzotta a befektetőket. 2018.12.17

Az 5 legjobb Kötvény/Rövid kötvény befektetési alap Grafikon

A Kötvény/Rövid kötvény kategória HUF alapú, legjobb 5 alapja. A sorrend a 2018.12.15.-i éves hozam adatok alapján készült. 2018.12.15

A top 5 Pénzpiaci/Likviditási befektetési alap Grafikonnal

A Pénzpiaci/Likviditási kategória HUF alapú, top 5 alapja. A sorrend a 2018.12.05.-i éves hozam adatok alapján készült. 2018.12.05

A hét nyertesei és vesztesei

Az eladás volt a nagyobb volumenű a Pénzpiaci/Likviditási alapokkategória esetében. Az Ingatlan/Közvetlen kategória népszerűsége azonban elvitathatatlan. 2018.12.03

A 10 legjobb alapkezelő – 2018 november [Hónap alapkezelője]

Melyik alapkezelők termelték a legjobb hozamot? Ki nyerte a jokamat.hu "A hónap alapkezelője" címét 2018 novemberben? Ön elégedett lehet a múlt havi hozamaival?. 2018-11-30

Régebbi híreink

Nagybankok betét ajánlatai (HUF)

Érdeklik a bankbetétek, befektetési alapok és az államkötvények?

Iratkozzon fel a jokamat.hu hírlevelére! Kéthetente küldünk egy rövid összefoglalót az aktuális kamatokról és hozamokról.

Minden új bank kamat konstrukcióról érdekli? Tudni szeretne a toplista minden változásáról?

Kövessen minket a Twitteren! @jokamathu

Kamatvadászoknak és szakmabelieknek kötelező.

Minden javaslatot, észrevételt szívesen látunk!

keyboard_arrow_up