Kötelező bankkártya terminál: még megszerezhető állami támogatással

Mára egyetlen szolgáltatónál maradt csak lehetőségünk arra, hogy 80 000 forintos vissza nem térítendő támogatást kapjunk a bankkártya terminál igénylésekor - ami most, hogy január 1-től kötelező is sokaknak, kifejezetten előnyös ajánlat lehet. De ennél még jobban is járhatunk, ha nem várunk a szerződéssel a határidőig...

Az állam még 2016-ban, a terminálok szélesebb körű használatát ösztönözve döntött úgy, hogy 80 ezer forintos állami támogatást ad azoknak, akik először igényelnek POS terminált, méghozzá a bankokon, szolgáltatókon keresztül.
Azonban ennek már négy éve, és egy bank legfeljebb 10 ezer darab terminálra igényelhette a támogatást. Az eszközök így lassan elfogytak minden szolgáltató készletéből. Mára már csak egyetlen helyen van lehetőségünk arra, hogy igénybe vegyük, a Fizetési Pont raktárában ugyanis még található ezekből az eszközökből.
Eredetileg a telepítésre határidő is meg volt szabva, ezt azonban többször is kitolták, ezért lehetséges, hogy a Fizetési Pontnál az még mindig megszerezhető.
Fontos, hogy a támogatást azok igényelhetik, akiknél 2017. november 1-jén még nem volt üzemben POS-terminál.
Ez tehát nem jelenti azt, hogy aki ezután, azóta már beszerzett és beüzemelt egy terminált, nem veheti igénybe a támogatást, az ugyanis nem csak első igényléskor, de a terminál cseréjekor is igénybe vehető.

Hogyan kapom meg a támogatást?

A támogatást maga a szolgáltató kapja meg a terminálra, ők adják ezt tovább a kereskedőnek.
A 80 000 forint vissza nem térítendő állami támogatást az első 24 hónapban, egyenlő részekre elosztva kapja meg a terminál igénylője. Nagyságrendileg ez azt jelenti, hogy az első két évben szinte kompenzálhatja is az alapdíjat, így még több pluszbevételhez juthat a terminál üzemeltetésével. Az igényléshez pedig egyszerűen egy visszahívást kell csak kérni a weboldalon keresztül.

Aki most szerződik, csak januártól fizet

Éppen a Fizetési Pont az a szolgáltató is, amelyik megkönnyítendő a több tízezer vállalkozás, kereskedő dolgát, akiknek januártól kötelező a terminált használniuk, egy újabb akciót is bevezetett.
És nagyon fontos tudnivaló, hogy ez az állami támogatással együtt is igényelhető, a kereskedő nyugodt szívvel halmozhatja a kedvezményeket.
Ez a Szerződj most, fizess csak januártól akció, ami egészen pontosan azt jelenti, hogy aki a Fizetési Pontnál még a januári határidő előtt köti meg a szerződést (és akinek kötelező is a terminál beszerzése a törvényi változás szerint), annak a szolgáltató elengedi az alapdíjat, a hálózati kapcsolat díját, a havi számlavezetési díjat, és a fizetési kártya havidíját is.
Jelenleg a piacon gyakorlatilag ez az egyetlen ajánlat, amivel a kereskedők így a kötelezettségből és teherből úgy fordíthatják előnyre ezt a változást, hogy a költségeik nagy részét a terminál bevezetése után egyszerűen szinte elfelejthetik.
A támogatás és a terminál igényléséhez annyit kell csak tenni, hogy a Fizetési Pont oldalán egy egyedi ajánlatot kérünk, innentől a szerződés, a telepítés és az üzemeltetés is a szolgáltató dolga. A kereskedőé pedig csak annyi, hogy a kártyaelfogadást kommunikálja és ki is használja, és ezzel szerezzen több vevőt és több bevételt.
(x) Szponzorált tartalom

Kötelező bankkártya terminál: még megszerezhető állami támogatássalAjánlja ismerőseinek:Kapcsolódó oldalak: Legjobb kamatok  

További bejegyzések

A legjobb öt Kötvény/Rövid kötvény befektetési alap Grafikonnal

A Kötvény/Rövid kötvény kategória HUF alapú, legjobb öt alapja. A sorrend a 2021.01.15.-i éves hozam adatok alapján készült.

Az 5 legmagasabb hozamú Kötvény/Rövid kötvény befektetési alap Grafikonnal

A Kötvény/Rövid kötvény kategória HUF alapú, top 5 alapja. A sorrend a 2021.01.15.-i éves hozam adatok alapján készült.

A legjobb öt Ingatlan/Közvetlen befektetési alap Grafikonnal

Az Ingatlan/Közvetlen kategória HUF alapú, legjobb öt alapja. A sorrend a 2021.01.10.-i éves hozam adatok alapján készült.

A múlt hét legnagyobb mértékű árfolyamesései

Befektetési alapok: A múlt hét kiugró vásárlásai és eladásai

Jellemzően kivonták pénzüket a befektetők a Származtatott alapokból. A Kötvény/Rövid kötvény kategóriában viszont a vevők voltak túlsúlyban.

A múlt hét legnagyobb árfolyam csökkenései

Az elmúlt hét legnagyobb árfolyamesései

Befektetési alapok: A múlt hét kiugró vásárlásai és eladásai

Az eladók voltak túlsúlyban az Árupiaci kategóriájú alapoknál. A Kötvény/Rövid kötvény kategória népszerűsége azonban elvitathatatlan.

Az elmúlt hét legnagyobb árfolyam csökkenései

Az öt legjobb Részvény befektetési alap Grafikon

A Részvény kategória HUF alapú, legjobb öt alapja. A sorrend a 2020.12.25.-i éves hozam adatok alapján készült.

Összes bejegyzés:

Bankok, pénzvilág

Vegye fel hírolvasójába RSS feedünket!

A jokamat.hu hírei

Az 5 legmagasabb hozamú Kötvény/Rövid kötvény befektetési alap Grafikonnal

A Kötvény/Rövid kötvény kategória HUF alapú, top 5 alapja. A sorrend a 2021.01.15.-i éves hozam adatok alapján készült. 2021.01.15

A legjobb öt Ingatlan/Közvetlen befektetési alap Grafikonnal

Az Ingatlan/Közvetlen kategória HUF alapú, legjobb öt alapja. A sorrend a 2021.01.10.-i éves hozam adatok alapján készült. 2021.01.10

Befektetési alapok: A múlt hét kiugró vásárlásai és eladásai

Jellemzően kivonták pénzüket a befektetők a Származtatott alapokból. A Kötvény/Rövid kötvény kategóriában viszont a vevők voltak túlsúlyban. 2021.01.04

Régebbi híreink

Nagybankok betét ajánlatai (HUF)

Érdeklik a bankbetétek, befektetési alapok és az államkötvények?

Iratkozzon fel a jokamat.hu hírlevelére! Kéthetente küldünk egy rövid összefoglalót az aktuális kamatokról és hozamokról.

Minden új bank kamat konstrukcióról érdekli? Tudni szeretne a toplista minden változásáról?

Kövessen minket a Twitteren! @jokamathu

Kamatvadászoknak és szakmabelieknek kötelező.

Minden javaslatot, észrevételt szívesen látunk!

keyboard_arrow_up