Akciós lekötött HUF betét

MKB Bank Zrt.

Hirdetés
Weboldalunk a pénzintézet által az MNB részére szolgáltatott adatokat tartalmazza. Az adatok helyességéről és aktualitásáról érdeklődjön a pénzintézetnél. A leírtak nem minősülnek ajánlattételnek.

Konstrukció leírása:

 • A terméket forgalmazó intézmény: MKB Bank Zrt.
 • A termék megnevezés: Akciós lekötött HUF betét
 • Devizanem: HUF
 • Feltétel-e a hitelintézetnél vezetett folyószámla?: Igen
 • Igénybevételi feltételek: Az akciós betétlekötési lehetőségek kizárólag a személyesen, bankfiókban, illetve TeleBANKár ügyintézőn keresztül kezdeményezett betétlekötésekre vonatkoznak.
 • Az elhelyezhető megtakarítási összeg minimuma:5 000 000
 • Devizaneme*:HUF
 • Az elhelyezhető megtakarítási összeg maximuma: 50 000 000
 • Devizaneme*:HUF


Hirdetés

Kamatozás leírása:

 • A kamatozás típusa az idő függvényében: Egyszerű
 • A kamatozás típusa az összeg függvényében: Egyszerű
 • A kamatozás jellege: Fix
 • A kamatjóváírás időpontja: A betételhelyezés kezdő napjára fizet, míg a betétfelvét napjára nem fizet kamatot. A lekötött betétek kamatát a lekötés lejáratának napján, illetve az esetleges lekötés felbontás napján írjuk jóvá.
 • A termék kamatszámítási képlete: Kamat összege a kamatperiódus végén: (tőke * naptári napok száma * kamatláb)/36000
 • A lejárat előtti felmondáskor alkalmazott kamatláb: Azonnali felmondás esetén a Bank nem fizet kamatot. Egyszeri lekötési mód választásakor a betét lejárata előtt, ismétlődő lekötés esetén az első periódus alatti betétfeltörés csak azonnali felmondással kezdeményezhető, mely eset(ek)ben a Bank nem fizet kamatot.

Akció leírása:

 • Akciós-e a termék: Igen
 • A kedvezmény igénybevételének feltétele: Az akciós betét kamatára az Ügyfél abban az esetben jogosult, ha 2014. június 23-án vagy azt követően igényelte jelenleg is használt szolgáltatáscsomagját. Amennyiben az Ügyfél a feltételt nem teljesíti, akkor a magánszemélyek részére szóló Betéti termékek kondíciós listában meghirdetett, az adott futamidőhöz tartozó standard betéti kamatláb szerinti kamatösszeget fizeti ki a Bank.
 • Akció Kezdete: 2016.12.27.
 • Akció Vége: visszavonásig

EBKM ismertető:

 • A konstrukcióban (az összegtől, a futamidőtől és a kamatozás jellemzőitől függő) elérhető legalacsonyabb érték (%): 0,1
 • A konstrukcióban (az összegtől, a futamidőtől és a kamatozás jellemzőitől függő) elérhető legmagasabb érték (%): 0,1
 • A kamathoz/EBKM-hez kapcsolódó megjegyzések: A lekötött betétek esetében a kamat jóváírását megelőzően kerül levonásra a kamatadó, azaz a kamatadóval csökkentett összeg kerül jóváírásra (nettó kamatelszámolás). A kedvezményes kamat lehetőségek csak bankfiókokban kezdeményezett betéti szerződés kötése (betétlekötés) esetén, egyszeri lekötési mód választásakor igényelhetők.

Megjegyzés:

 • Egyéb megjegyzés: Az Ügyfél devizanemtől függetlenül összesen 50 Mft akciós betétlekötéssel rendelkezhet. Egyszeri lekötés, vagy ismétlődő lekötés azonos összeggel, vagy ismétlődő lekötés kamatos kamattal, vagy ismétlődő lekötés egy megjelölt bankszámla teljes egyenlegével. Ismétlődő lekötés esetén az akciós kamat csak az első kamatperiódusra jár. Az állandó Meghatalmazott a bankszámla felett a számlatulajdonossal egyező módon rendelkezhet, pl. betétlekötésről. Meghatalmazott rendelkezési joga nem terjed ki a bankszámlaszerződés módosítására, illetve megszüntetésére. Az Ügyfél halála esetére a bankszámláján elhelyezett összeg feletti rendelkezésre írásban más természetes személyt, mint kedvezményezettet jelölhet meg.

Kamattáblázat:

Idő
Összeg (HUF)
tól ig
5 000 000 50 000 000
Éves kamat (%) EBKM (%)
3 Hónap 0,1% 0,1%
6 Hónap 0,1% 0,1%
12 Hónap 0,1% 0,1%

Mozgassa az egeret a kamatértékek fölé az esetleges további feltételek megtekintéséhez.
Ha Ön szerint ez most a legjobb betéti konstrukció vagy hasznosnak találja ezt az oldalt, nyomjon egy Like-ot!

Hirdetés

A MKB Bank Zrt. elérhetőségei:

E-mail a pénzintézetnek.

A pénzintézet elérhetőségei.

Frissítés ideje:
2018.08.15 - 02:06 : Az oldal a pénzintézet által szolgáltatott adatokat tartalmazza. A helyes adatok feltöltése és folyamatos aktualizálása a MKB Bank Zrt. feladata és felelőssége. Az adatok tájékoztató jellegűek, kérjük a részletekről érdeklődjön a pénzintézetnél.

A jokamat.hu hírei

Befektetési alapok: A hét kiugró vásárlásai és eladásai

Az eladók voltak túlsúlyban a Kötvény/Rövid kötvény kategóriájú alapoknál. A Vegyes/Óvatos kategória viszont vonzotta a befektetőket. 2021.04.19

Az 5 legnagyobb hozamú Árupiaci befektetési alap Grafikonnal

Az Árupiaci kategória HUF alapú, top 5 alapja. A sorrend a 2021.04.19.-i éves hozam adatok alapján készült. 2021.04.19

Az öt legmagasabb hozamú Kötvény/Rövid kötvény befektetési alap Grafikon

A Kötvény/Rövid kötvény kategória HUF alapú, legnagyobb hozamú 5 alapja. A sorrend a 2021.04.15.-i éves hozam adatok alapján készült. 2021.04.15

Befektetési alapok: Az elmúlt hét nap nyertesei és vesztesei

Az eladók voltak túlsúlyban az Ingatlan/Közvetlen kategóriájú alapoknál. A Vegyes/Óvatos kategóriába viszont jelentős befektetések áramlottak. 2021.04.12

Befektetési alapok: A múlt hét nyertesei és vesztesei

Az eladás volt a nagyobb volumenű az Ingatlan/Közvetlen alapokkategória esetében. Az Abszolút hozamú kategóriában viszont a vevők voltak túlsúlyban. 2021.04.05

Régebbi híreink

Nagybankok betét ajánlatai (HUF)

Érdeklik a bankbetétek, befektetési alapok és az államkötvények?

Iratkozzon fel a jokamat.hu hírlevelére! Kéthetente küldünk egy rövid összefoglalót az aktuális kamatokról és hozamokról.

Minden új bank kamat konstrukcióról érdekli? Tudni szeretne a toplista minden változásáról?

Kövessen minket a Twitteren! @jokamathu

Kamatvadászoknak és szakmabelieknek kötelező.

Minden javaslatot, észrevételt szívesen látunk!

keyboard_arrow_up