A Fizetési Pont megkönnyíti az átállást az elektronikus fizetésre

A Fizetési Pont és a Magyar Nemzeti Kereskedelmi Szövetség (MNKSZ) együttműködésének köszönhetően minden vállalkozó könnyedén állhat át az elektronikus fizetésre.

2020. július 3-án, pénteken a Parlament megszavazta a 2021-es költségvetést, melynek részeként módosították a kereskedelemről szóló 2005. évi CLXIV. törvényt. Ennek értelmében az online pénztárgépet használó kereskedők kötelesek biztosítani a vevők számára az elektronikus fizetés lehetőségét és annak folyamatos rendelkezésre állását.
„A Magyar Nemzeti Bank legfrissebb adatai alapján a Kormány ezen intézkedése hozzávetőlegesen 60.000 vállalkozást érint. Mi a Fizetési Pontnál folyamatosan azon dolgozunk, hogy okos POS termináljaink segítségével megkönnyítsük a vállalkozások átállását az elektronikus fizetési megoldásokra.
Az MNKSZ-szel való együttműködésünk keretében még kedvezőbb konstrukcióban juthatnak hozzá POS termináljainkhoz.
Ráadásul ma már kizárólag a Fizetési Pontnál igényelhető a 80.000 Ft-os vissza nem térítendő állami POS támogatás, melyet azon üzletek automatikusan kapnak meg, amelyek még nem rendelkeznek kártyás fizetéssel.” mondta dr. Feith Zoltán, a Fizetési Pont vezérigazgatója.
„A Fizetési Pont-tal kötött stratégiai megállapodásunk olyan lehetőséget jelent szövetségünk tagjai számára, amellyel a POS terminál telepítése, használata a kártyás fizetés jutaléka a legkisebb kereskedők számára is kedvező. Megállapodásunk célja, hogy a vásárlók fizetési megoldásokra vonatkozó igényeinek változását és ezzel összhangban a kiskereskedők 2021. január 1-jétől hatályos törvényi kötelességét a lehető legalacsonyabb ráfordítással lehessen teljesíteni.” tette hozzá Neubauer Katalin, az MNKSZ főtitkára.
A Fizetési Pont korszerű, úgynevezett okos POS termináljai alkalmasak az egyérintéses fizetésre is, amivel minimalizálják az eladó és a vevő közötti érintkezést. A terminálok nemcsak a bankkártyával, hanem az okostelefonokkal történő egyérintéses fizetést is támogatják, aminek segítségével sok esetben még a PIN kód beütésére sincsen szükség.
---------------------------------------------------

A Fizetési Pontról
A Fizetési Pont 2012-ben alakult és Magyarország legnagyobb, bankfüggetlen POS terminál üzemeltető hálózatát hozta létre.
A Fizetési Pont már több, mint 23 000 elfogadóhelyen telepített POS terminált Magyarországon (a Magyar Nemzeti Bank legfrissebb adatai alapján 2020 első negyedévében megközelítőleg 115 ezer elfogadóhelyen működött POS terminál)
A Fizetési Pont POS termináljai megtalálhatóak Magyarország több, mint 2000 településén.
Bővebb információk a Fizetési Pontról:
https://fizetesipont.hu/
Kedvezményes ajánlat

A Magyar Nemzeti Kereskedelmi Szövetségről
A Magyar Nemzeti Kereskedelmi Szövetség 2014-ben alakult annak érdekében, hogy tevékenységével javítsa a kereskedelmi tevékenységet folytató magyar vállalkozások alkalmazkodó képességét, felzárkózási lehetőségét és fejlődését a dinamikusan változó piaci környezetben.

Bővebb információk az MNKSZ-ről:
www.mnksz.hu


(x) Szponzorált tartalomAjánlja ismerőseinek:Kapcsolódó oldalak:

További bejegyzések

Az 5 legnagyobb hozamú Kötvény/Rövid kötvény befektetési alap Grafikonnal

A Kötvény/Rövid kötvény kategória HUF alapú, öt legmagasabb hozamú alapja. A sorrend a 2021.06.15.-i éves hozam adatok alapján készült.

Befektetési alapok: A múlt hét kiugró forgalmai

Az eladók voltak túlsúlyban az Ingatlan/Közvetlen kategóriájú alapoknál. A Kötvény/Rövid kötvény kategória népszerűsége azonban elvitathatatlan.

Az elmúlt hét nap kiemelkedő árfolyam csökkenései

Az 5 legjobb Ingatlan/Közvetlen befektetési alap Grafikon

Az Ingatlan/Közvetlen kategória HUF alapú, öt legmagasabb hozamú alapja. A sorrend a 2021.06.10.-i éves hozam adatok alapján készült.

Frissen indított befektetési alapok

Az elmúlt napokban indult alapok listája. Írásunkban 1 nemrég indított befektetési alapot mutatunk be.

Befektetési alapok: Az elmúlt hét nap vesztesei és nyertesei

Az eladók voltak túlsúlyban a Kötvény/Rövid kötvény kategóriájú alapoknál. A Vegyes/Óvatos kategória népszerűsége azonban elvitathatatlan.

A múlt hét legnagyobb mértékű árfolyam csökkenései

A 10 legjobb alapkezelő – 2021 május [Hónap alapkezelője]

Melyik alapkezelők termelték a legjobb hozamot? Ki nyerte a jokamat.hu "A hónap alapkezelője" címét 2021 májusban? Ön elégedett lehet a múlt havi hozamaival?.

Befektetési alapok: Az elmúlt hét nap kiugró vásárlásai és eladásai

Rossz hetük volt a Kötvény/Rövid kötvény alapoknak. A Részvény kategóriába viszont jelentős befektetések áramlottak.

Az elmúlt hét legnagyobb mértékű árfolyamesései

Összes bejegyzés:

Bankok, pénzvilág

Vegye fel hírolvasójába RSS feedünket!

A jokamat.hu hírei

Az 5 legnagyobb hozamú Kötvény/Rövid kötvény befektetési alap Grafikonnal

A Kötvény/Rövid kötvény kategória HUF alapú, öt legmagasabb hozamú alapja. A sorrend a 2021.06.15.-i éves hozam adatok alapján készült. 2021.06.15

Befektetési alapok: A múlt hét kiugró forgalmai

Az eladók voltak túlsúlyban az Ingatlan/Közvetlen kategóriájú alapoknál. A Kötvény/Rövid kötvény kategória népszerűsége azonban elvitathatatlan. 2021.06.14

Az 5 legjobb Ingatlan/Közvetlen befektetési alap Grafikon

Az Ingatlan/Közvetlen kategória HUF alapú, öt legmagasabb hozamú alapja. A sorrend a 2021.06.10.-i éves hozam adatok alapján készült. 2021.06.10

Frissen indított befektetési alapok

Az elmúlt napokban indult alapok listája. Írásunkban 1 nemrég indított befektetési alapot mutatunk be. 2021.06.09

Befektetési alapok: Az elmúlt hét nap vesztesei és nyertesei

Az eladók voltak túlsúlyban a Kötvény/Rövid kötvény kategóriájú alapoknál. A Vegyes/Óvatos kategória népszerűsége azonban elvitathatatlan. 2021.06.07

Régebbi híreink

Nagybankok betét ajánlatai (HUF)

Érdeklik a bankbetétek, befektetési alapok és az államkötvények?

Iratkozzon fel a jokamat.hu hírlevelére! Kéthetente küldünk egy rövid összefoglalót az aktuális kamatokról és hozamokról.

Minden új bank kamat konstrukcióról érdekli? Tudni szeretne a toplista minden változásáról?

Kövessen minket a Twitteren! @jokamathu

Kamatvadászoknak és szakmabelieknek kötelező.

Minden javaslatot, észrevételt szívesen látunk!

keyboard_arrow_up